مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام . ببخشین من خودم شهرستانم ولی جلسه دادگاهم تبریز بود. دیروز ابلاغ اومد که تا ده روز باید به اجرای حکم مراجعه کنید ولی امروز پیامک اومد که پرونده شما به شعبه 1 کیفر اجرای حکم واصل شد.
معنی این چیه. یعنی حکمم باید تبریز اجرا بشه یا میتونم تو شهرستان هم اجرا کنن؟؟؟

پاسخ ها :

محمدعلی ناصرالاسلامی

جناب آقای محمدعلی ناصرالاسلامی :

اجرای احکام در معیت دادگاه صادر کننده حکم خواهد بود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام علی الظاهر وفق اعلامتان حکم هنوز قطعی نشده یا ایرادی دارد که مجددا پرونده به کیفری 1 واصل شده دوما اجرای حکم در محل تبریز و توسط اجرای احکام صورت خواهد گرفت مگر احکام خاص .
سوما در صورت نیاز تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی بیشتری صورت پذیرد