مشاوره حقوقی رایگان - پیام واصل شد

با سلام در یک هفته پیش پیام برای من اومد
ک پروندم ب شعبه یک اجرای کیفری واصل شد
روال پرونده اینجوره نوشته اونجایی ک نوشته
به وقت نظارت در تاریخ 9/9/1401 تعیین گردید یعنی من باید بمونم تا برج 9 ممنون میشم سوال من جواب بدید

1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1401/09/09 می باشد

2-پرونده کلاسه ..... ردیف فرعی 3 با علت طرح اجراي حکم نسبت به اتهام ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي در حوزه قضايي شهرستان ..... به تاریخ 1401/06/09 ثبت گردید و با شماره بایگانی 0101470 به شعبه اول اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان .... ارجاع شد

3-دستور قضایی مبنی بر احضار محكوم عليه و به محض وصول نظريه تكميلي يا حلول وقت پرونده به نظر برسد و تعيين وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و دعوت محكوم له جهت پيگيري عمليات اجرايي و رفع نقص پرونده در تاریخ 1401/06/13 صادر گردید

4-در تاریخ 1401/06/14 وقت نظارت برای تاریخ 1401/09/09 تعیین گردید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما