مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملکی

بنده قولنامه ای جهت خرید آپارتمان تنظیم کرده ام
450 نقدا پرداخت شده
250 مقرر گردیده جهت رهن
200 همزمان با تنظیم سند
520 چک تاریخ 29 خرداد
مشکل من اینه چک رو به اسم فروشنده نمیخواهند و برای تخلیه منزل و اجاره مجدد توسط من وقتی تعیین نکرده اند
چه کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد اگر نیاز به مشاوره دارید تماس بگیرید تا مفصل راهنمایی شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
متمم تخصصی به قرارداد اضافه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید همه این موارد را در قرارداد قید کنید که بعداً مشکلی پیش نیاد.
اگر قرارداد تنظیم شده می توانید بابت چک و تاریخ تخلیه رسید و تعهد بگیرید و تاریخ تخلیه را مشخص کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

حتما تاکید کنید چک به اسم فروشنده ثبت شود
یا بجهت فرارمالیاتی این کار را انجام میدهند یا بجهت انکه بعد از فروش از دادگاه مطالبه ثمن کنند و شمارا محکوم کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد تنظیم شده می توانید رسید بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، اگر در قرارداد ، زمان انجام تعهد مشخص نشده باشد انجام تعهد حال است و باید فورا انجام شود
ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام اقامه نمایید
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در توضیحات قولنامه ذکر نمائید که ثمن به خواست فروشنده در حق غیر از فروشنده پرداخت می‌شود و این چک در حکم پرداخت ثمن معامله می‌باشد و مشخصات دقیق چک و دارنده چک را در قولنامه قید بنمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صورتجلسه شود و طبق صورتجلسه عمل نمایید مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در قرارداد درج نمایید که سمند به درخواست فروشنده به غیر نام و مشخصات ثبت شود پرداخت می‌شود

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

طی یک متمم قرارداد تمامی موارد شفاف توضیح دهید و به امضاء طرفین برسد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

حتما در توضیحات قید کنید چک بنام شخصی غیر فروشنده ثبت شده