مشاوره حقوقی رایگان - انباری ساختمان

با عرض سلام
بنده یک واحد مسکونی از یک مجتمع 114 واحدی دارم که دو طبقه پارکینگ به مساحت هر طبقه حدود 1500 متر که نزدیک 80٪ از واحدها پارکینگ دارند و داخل سند 11 متر ذکر شده که تقریبا 90٪ داخل پارکینگشون انباری احداث کردند که هیچگونه مزاحمتی هم برای کسی ندارد، حال اینکه یکی از اهالی که خودجوش خودش رو مدیر ساختمان معرفی میکنه نگفته و بدون اطلاع شروع به تخریب انباری ها کرده به بهانه موزاییک کردن کف پارکینگ و اعلام میکند انباری قدغن است و در صورت احداث تخریب میشود چطور میتونیم جلوی این کار رو قانونی بگیریم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
احداث انباری در مشاعات غیر قانونی است ولیکن اقدام به تخریب نیز بدون حکم مقام قضایی قابل پیگیری و شکایت خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا استشهاد محلی جمع اوری کنید سپس براساس شاهد یا فیلم شکایت تخریب نماید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما برای اثبات خسارت هایی که صورت گرفته ابتدا تامین دلیل بدهید و بر مبنای گزارش تامین دلیل دادخواست بدهید.
بدون مجوز قانونی ، حق تخریب ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس 110 تماس بگیرید
و بلافاصله شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدیر ساختمان چنین حقی را ندارد فلذا با پلیس 110 تماس حاصل فرمائید تا وضعیت صورتجلسه شود و سپس اقدام به شکایت نمائید.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

کار شما غیر قانونی بوده ولی کار مدیر و تخریب بدون حکم قانونی جرم بوده و قانون گذار برای آن مجازات در نظر گرفته