مشاوره حقوقی رایگان - موتور قولنامه ای

سلام خسته نباشید ما قرار شد موتوری شریکی بخریم و قولنامه را به نام من زدن قرار بود یک کپی از قولنامه بهم بدن فرداش منصرف شدم مورتو را شریکم تنهایی برداشت الان نه قولنامه جدید می‌نویسد نه قولنامه قبلی و میاره بهم بده لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پیام ارسال کنید و مراتب را اعلام کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست بدهید اما برای اثبات هر ادعایی باید دلیل داشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طی اظهارنامه رسمی موضوع را کتباً به ایشان متذکر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به توافقات فی مابین دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، سعی در مصالحه کنید، اگر نشد اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست طرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شریک خود اظهارنامه ارسال نمائید و مراتب امر را اعلام بنمائید.
در صورت عدم افاقه، متناسب با توافقات حاصل شده فیمابین به دفتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست مربوطه مراجعه نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اگر در این قرارداد سهمی دارید می‌توانید از طریق دادگاه حق خود را اثبات نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید اگر توجهی نکرد دادخواست حقوقی متناسب بدهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست اثبات شراکت بدهین با مستندات واریزی