مشاوره حقوقی رایگان - چاقو خوردن عمدی توسط شخصی که ادعای جنون میکند

سلام من در خرداد 1402 توسط مستاجرمان . در جلو خانه خودمان چاقو خوردم...ایشان سابقه شرارت و زندان داشته.اما بنده هیچ وقت در زندگی دعوا نکرده ام...الان بعد از گذشت یک سال همچنان ایشان آزاد است و بعد از ده روز از دعوا هم به بیمارستان روانی همدان مراجعه کرده و خود را بستری نموده که ادعای دو قطبی نوع یک از مصادیق جنون ادواری کرده اند...ولی این شگرد ایشان است...چون هیچ علائمی از جنون در ایشان دیده نمیشود و کاملا چهره اجتماعی دارد و با این روش دارد قانون را دور میزند...من بر روی جنون ایشان اعتراض زدم یک بار...و در کمیسیون پزشکی جنون ایشان تایید شد .ولی باز هم به استان همجوار اعتراض زدم که بررسی بشه...الان تکلیف چیست؟راهی هست که من بتوانم ایشان را ثابت بکنم که شرور هستن و به زندان برود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصل بر برائت است مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

جنون افراد صرفا از ظاهرشان مشخص نمیشود.بررسیهای تخصصی دارد.
با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید منتظر شوید تا نتیجه اعتراض شما مشخص شود.
اصولا نظر نهایی کمسیون ملاک است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید به نظر پزشکی قانونی اعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اگر جنون متهم در زمان ارتکاب جرم توسط مراجع قضایی اثبات گردد متهم مسئولیت کیفری نخواهد داشت
ولی مسئولیت حقوقی خواهد داشت و متهم باید دیه آسیب ها را پرداخت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا پاسخ اعتراض شما صادر گردد و بر مبنای آن اقدام لازم را انجام دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند