مشاوره حقوقی رایگان - کارآموزی وکالت

با سلام و احترام
من برای وکالت مرکز امسال قبول شدم و جهت تشکیل پرونده 1تا31 خرداد باید مراجعه کنم حال این که میخواهم چند ماه به تعویق بندازم شروع کارآموزی رو..چجوری میتونم این کار دو انجام بدم؟آیا اگر پرونده فیزیکی نروم و تشکیل ندهم این کار عملی میشه یا باید اطلاع بدم به بخش به خصوصی؟
تشکر و سپاس از راهنمایی های با ارزشتان

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به مرکز مربوطه مراجعه و حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز وکلاء موضوع را پیگیری کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بهتر است با هماهنگی مرکز این کار را انجام بدهید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به مرکز وکلا مراجعه و پیگیری نمایید.
سوال اداری است.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام مراتب با هماهنگی کانون انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما جهت تشکیل پرونده مراجعه نمایید در غیر این صورت احتمال دارد شما را منصرف تلقی کرده و ثبت نامتان کم لن یکن شود فعلاً زمان تشکیل پرونده است کارآموزی به این زودی شروع نخواهد شد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه در زمان مقرر جهت تشکیل پرونده اقدام نکنید به منزله انصراف شما میباشد و ممکن است فرد دیگری را جایگزین شما نمایند بنابراین باید جهت طی مراحل تشکیل پرونده اقدام نمایید اما بابت شروع کارآموزی درخواست کتبی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است دیگر نتوانید
به مرکز مربوطه رجوع کنید