مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارجاع دادخواست استرداد طلا به دادگاه

باسلام من‌ دادخواست استرداد طلا دادم چقدر زمان میبرد تا دادگاه تشکیل بشود؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به دادگاه شهر محل مربوطه دارد
زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخص و معینی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. بستگی به حجم پرونده ها در شهر شما دارد. مثلا در قزوین در دعاوی حقوقی دو تا چهار ماه طول می کشد.

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام - بستگی به شعبه مربوطه و تراکم پرونده ها دارد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طول زمان دادرسی و تشکیل جلسات بستگی به تعداد و حجم پرونده های جریانی شعبه خواهد داشت