مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وکیل برای نوشتن یک قرارداد جعاله

نوشتن یک قرارداد جعاله دو صفحه ای برای این که از عامل بخواهیم مجوز ساخت ملک بگیرد، چقدر است؟
اگر جعاله رو نوشته باشیم و از وکیل بخواهیم صرفا آن را اصلاح کند هزینه چقدر معقول هست که به وی پرداخت کنیم؟
تعرفه وکیل برای این دو حالت رو میخواستم حدودی بدونم. میدونم وکیل با وکیل متفاوت هست. صرفا حدودش رو هم بدونم کافی هست.
ممنون از وقتی که می‌گذارید برای پاسخ

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به شرایط بسیار زیادی بستگی دارد لیکن حداقل 2م در نظر بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر صورت براساس توافقات طرفین است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به اطلاعاتی مثل متراژ زمین و قیمت بازاری آن است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام کار حقوقی بسیار فراتر از چیزی است که روی آن بتوان قیمت گذاشت چه بسیار املاک گران قیمتی که بخاطر قراداد های ناصحیح به چالش های حقوقی خورده اند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قلم وکیل منشا اثر حقوقی است و نمی‌توان برای کار دیگران ارزش گذاری نمود ، تعرفه خاصی وجود ندارد و همه چیز بستگی به توافق طرفین دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود و
حق الوکاله وکیل و حق الزحمه او توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و ارزش کار وی