مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وکیل

با سلام و احترام.
شخصی در شهرستان ما مقداری زمین داشته که دولت تصرف کرده و بنده به عنوان وکیل کاری و اخذ وکالت نامه صرفا اداری پیگیر امور شده ام و با هزاران مشقت موفق به برگرداندن زمین ها و دریافت اسناد مالکیت به نام مالک شده ام. به صورت شفاهی به من گفتند بعد از حل مساله حدود 15 درصد از اموال را به عنوان حق الزحمه میدهند ولی مکتوب نکردیم. اگر زیر قولشان بزنند چگونه قابل پیگیری است؟
ضمنا این که کلیه مسئولین اداری از روسای اداره های ثبت و مسکن و شهرداری و دارایی و نماینده شهر در جریان زحمات سخت و جان فرسای اینجانب بوده اند.
ممنون.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سوالم اینه که حالا که قرارداد مالی نداریم و تنظیم نمیکنند، اگر حق العمل را ندادند ایا قابل پیگیری هست یا نه؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق شهود اثبات نمایید در غیر اینصورت با جلب نظر کارشناس حق الزحمه تعیین و مکلف به پرداخت می باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید دادخواست مطالبه اجرت المثل بدهید

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

در ابتدا دادخواست مطالبه حق الزحمه بر اساس همان 15 درصد بدهید و در صورتی که نتوانستید در جلسه رسیدگی ثابت کنید خواسته خودتون رو به مطالبه اجرت المثل تغییر بدهید