مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس کارت بانکی

من حساب بانکی را به طور اینترنتی باز کردم.چون شرط صاحب کار برای استخدام این بود که با کد ایشان حساب باز کنم.یه عکس از کارت هم از من خواستند.بعد متوجه شدم که در دام کلاهبرداری افتادم.بلافاصله حساب را مسدود کردم.آیا می توانند با اطلاعات کارت بنده،کلاه مردم را بردارند و به گردن من بیفتد یا از بانک اینترنتی وام بگیرند؟ متشکرم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید دید اگر کلاهبرداری بوده است از چه شیوه ای استفاده می‌شود فعلا که اتفاقی نیفتاده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096380 مربوط به پلیس فتا در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. احتمالات زیادی وجود دارد. حتما به پلیس فتا اطلاع دهید و رسید گزارش دریافت کنید و در صورت امکان، کلاهبرداری را در دادسرا ثابت کنید تا در صورت بروز مشکل قانونی، مدرکی دستتان باشد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه حساب مسدود شده باشد امکان کلاهبرداری وجود ندارد ولیکن مراتب را از طریق ارسال اظهارنامه به فرد کلاهبردار اعلام نمایید