مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شاهد ضرب و جرح

دایی بنده من رو با ماشین جلوی من پیچید و با چاقو دست من رو برید من نه فحش دادم و نه درگیر شدم به بیمارستان بردن من رو و پلیس صورت جلسه کرد و زخم عمیق بود فرستادن یه بیمارستان دیگه فرداش رفتیم برای شکایت دفتر قضایی و پزشک قانونی گفت پرونده رو از بیمارستان بیار خلاصه گرفتم و تحویل پزشکی قانونی دادم
زمان دعوا یک نفر رسید و دید دست بریده ی منو
الان شاهد میگه شما با هم فامیل هستید و من نمیام شهادت بدم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، میتوانید از سایر ادله نیز استفاده کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه بخواهید که شاهد احضار شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با گواهی پزشکی قانونی و گزارش کلانتری و استشهادیه اقدام کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

الزام شاهد را بخواهید.شاهد از دلایل مهم اثبات دعوی شماست.اگر مستندات دیکری مثلا فیلم دوربین و ... هم دارید به دادگاه معرفی نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق مدارک‌و مستندات دیگر این موضوع را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از استشهادیه تحقیق محلی گواهی پزشکی قانونی و نامه پلیس کمک بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما یک سوال ساده حقوقی نیست که جواب کوتاه داشته باشد بلکه یک پرونده کامل است که باید با جزئیات بیشتری بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تبصره 1 ماده 204 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 عمل خواهد شد.
بنابر گفته فوق، شما می‌بایست شاهدین این ماجرا را به مقام رسیدگی‌کننده معرفی نمائید.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. ببینید آیا در محل درگیری دوربین مداربسته ای وجود دارد؟ اگر نبود هم ممکن است خود مرتکب در جلسه به جرم خود اقرار کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تحقیق محلی داشته باشید اگر فیلم دوربین مدار بسته است ارائه دهید در هر صورت می‌بایست اثبات کنید