مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

با سلام
مورخه 20 شهریور 93 یک دستگاه اپارتمان نیمه کاره که حدود 40 درصد کار آن ساخته شده بود از (آقای م) بصورت پیش فروش خریدم که خانم ایشان (همسر ایشان خانم ح) زیر
مبایعه نامه را امضا نمودند که کلیه تعهدات را انجام دهند چون سند و پروانه ساختمان به نام (خانم ح) بود
و قرار شد ساختمان 11 ماهه یعنی بیست مرداد 94 تحویل اینجانب گردد
ده میلیون موقع تحویل خانه باید به فروشنده میدادم و 20 میلیون موقع تنظیم سند, اما ساختمان پیش نرفت و در تاریخ 30 خرداد 95 ساختمان که حدود 80 درصد کارهای ان پیش رفته بود به طی وکالتی از (خانم ح) به (برادران ا) واگذار گردید
منوط بر اینکه (برادران ا) از این اپارتمان 6 واحده 3 واحد برای خودش میشود و سه واحد دیگر که فروخته شده (یک واحد بنده و 2 واحد آقای م) باید کلیه تعهدات را مطابق مبایعه نامه انجام دهد و موقع تنظیم سند برای این دو خریدار با اطلاع (خانم ح) صورت پذیرد ساختمان در تاریخ 21 بهمن 95 به اینجانب تحویل گردید و (برادران ا ) کلیه 20 میلیونی که باید موقع تنظیم سند می بایست به (خانم ح) می دادم را طلب نمود و گفت در غیر این صورت خانه را نمیدهم با توجه به نامشخص بودن مکان (خانم ح) و نزدیک بیست روز مانده به مراسم عروس که به خانه نیاز داشتم, در تاریخ 21 بهمن نود پنج, طی 4 پنج فقره چک 20 میلیون دادم و خانه را تحویل گرفتم که در تاریخ 13 شهریور 97 پس از پیگیری های متعدد سند توسط (خانم ح) پس از دریافت ده میلیون باقی مانده(4 میلیون خرج کرد خودم و 6 میلیون پول نقد) و با رضایت کامل آپارتمان را به نام بنده سند زدند چون آپارتمان را که با 17 ماه تاخیر و کاستی های فراوان به بنده دادند طبق قرارداد
به ازای هر ماه تاخیر 900 هزار تومان قرارداد بسته بودیم
یعنی جمعا باید 15300000 تومان خسارت دیرکرد را دریافت می کردم که بخاطر فوت (آقای م که همسر خانم ح بودند) اگر شکایت و گرفتن آن خودداری کردم.

پس 3سال و 3 ماه از ساکن شدن در آپارتمان, ابلاغیه ای از دادگاه امد که پس از حضور در تاریخ 28 اردیبهشت 99
در دادگاه کیفری خریداری پیدا شد به نام (آقای ج) که 2 واحد از این ساختمان را بصورت نیمه کاره در تاریخ 30 خرداد 93 (سه ماه قبل از پیش خرید بنده) از شخصی به نام (آقای ز)
(ایشان قبلا شریک کاری پسر خانم ح بودند که متواری شده هستند) خریداری کردند که (آقای ز) در تاریخ 20 اردیبهشت
93 از (خانم ح) طی مبایعه نامه ای خریداری نمودند و در هر سه مبایعه نامه (خانم ح) امضا و قبول تعهد نمودند.

بنده بعد مطلع شدن از این داستان, طی تماسی که با (خانم ح) داشتم ایشان یک سند اقرارنامه غیر مالی از کرمانشاه به من دادند که در آن (آقای ز) دو مبایعه نامه ای را که در بیست اردیبهشت 93 از (خانم ح) خریداری نمودند منفسخ اعلام کردند این اقرارنامه در تاریخ 26 تیر 97 گرفته شد
لازم به توضیح میباشد که در طول این مدت (اقای ج) که ساختمان رو پیش از بنده خریدند حتی یکبار هم ندیدم و ایشان سر ساختمان نیامدند بنظر شما الان بنده باید چکار کنم؟
آیا این اقرارنامه ای که خرید آپارتمان توسط (آقای ز) را منفسخ اعلام کرد مدرک رسمی مناسبی برای ارائه به دادگاه می باشد؟
آیا باید از فروشنده اول شکایت کنم؟
آیا اسناد عادی مبایعه نامه ای که( آقای ج ) دارند میتواند سند رسمی بنده را باطل کند؟
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

ادعای مالکیت ملک پیش خرید شده ادعای مالکیت ملک سند عادی سند رسمی