مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک پیش خرید شده

با سلام.
من در اردیبهشت 99 یک واحد از سازنده که با بانک مسکن مشارکت کرده پیش خرید کردم ( در مهر شهر ) سند زمین را چک کردم به نام سازنده و پروانه ساختمانی هم داشت حدود 80 درصد پول را دادم و کلید خانه در بهمن ماه گرفتم و مابقی قرار شد زمان انتقال سند باسد. در تاریخ 99/11/8 احضاریه آمده که کسی روی زمین شاکی هست و در اردیبهشت 400 بیا دادگاه. با سازنده که تماس گرفتم میگه مدعی بدون هیچ اسنادی و مدارکی مدعی هست و سند و مبلغ واریزی خرید زمین دست من است و سازنده میگه هیچ جای نگرانی نیست. چی کار کنم از طرفی سابقه سازنده را از منطقه و بانک مسکن پرسیدم آدم سالم و سابقه خوبی داشته.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
لازم وضروریست بدوا جهت روشن شدن مفاد ومحتویات پرونده وموضوع شکایت از شما از وکیل دادگستری جهت مطالعه پرونده کمک بگیرید تا بعد از اخذ مدارک واطلاع از مفاد پرونده تصمیم بجا ودفاع خوبی در روز دادگاه داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر بعدا در دادگاه اثبات شود که زمین متعلق به شخص دیگری است ایشان می تواند حکم خلع ید بگیرد و شما باید بر علیه فروشنده شکایت نمایید و...
برای مشاوره تماس بگیرید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درجلسه دادگاه مدارک خودراارایه دهید