مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

با سلام و احترام، ما در آپارتمانی 8 واحدی ساکن هستیم که 7 پارکینگ سندی دارد و یکی از این پارکینگ ها مزاحم است، و تنها واحد بدون پارکینگ واحدی است که ما در آن سکونت داریم. همچنین ساختمان دارای حیاطی است که به راحتی 5 خودرو در کنار هم جا میشوند. برای مدت طولانی بسیاری از واحدها فاقد خودرو بودند و ما خودرو را در حیاط پارک میکردیم، حالا پس از مدتی با جابجایی همسایه ها یا صاحب خودرو شدن آنها، هرکدام علاوه بر خودرویی که در پارکینگ میگذارند، یک خودرو هم در حیاط قرار میدهند. لازم به ذکر است دو تن از همسایگان در فضای پارکینگ خود دو خودرو پارک میکنند و فضای کاملا کافی برای 8 پارکینگ وجود دارد. مسأله مورد بحث اینکه همسایگانی که مسیر حیاط از پارکینگ آنها میگذرد، با وجود استفاده از حیاط، مسیر حرکت را دائما بسته نگه میدارند، به طوری که وقتی یکی از خودروهای خود را بیرون میبرند خودرویی که در حیاط است را جای آن میگذارند و بسیاری از اوقات حتی در موارد ضرورت من نمیتوانم خودروی خود را از حیاط خارج کنم... همچنین محله از نظر جای پارک دارای محدودیت فراوان است و محله ناامن است و سابقه سرقت به دفعات وجود دارد.
راه حلی پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

سلام وقت بخیر در صورت نداشتن پارکینگ سندی راهی متصور نیست مگر همسایگان اینکه با همسایگان به توافق برسید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید