مشاوره حقوقی رایگان - ردکردن اعسار

سلام وقت بخیروتشکرازوقتتون
مابه خانم و اقایی پول دادیم که کار کنند وسودش رو بهمون بده چک وسفته که مبلغ سفته160میلیون ازخانم گرفتیم وپول به اسم شوهرش هست یعنی به حساب شوهر پرداخت کردیم
حالا خانم میگه ندارم بدم بعداز6ماه که ازتاریخ گذشته
شکایت کردیم اعسار زده
خودش گفته تاجرم فکر کنم خرید و فروش ارزو دلار میکند اما دراعسارنوشته خانه دار و شوهرش روبه عنوان شاهدمعرفی کرده
حساب هاش رو هم خالی کرده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تاجر شناخته شود اعسار از وی پذیرفته نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود و ادله خود را به دادگاه ارائه کنید

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام در این خصوص با همکاران در سایت در تماس باشید .مع الذک باید گفت اگر ملائت مالی دارند باید به طرق منطقی برای مقام قضایی در جهت اغنا این موضوع احراز کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر تاجر است اعسار وی پذیرفته نمیشود میتوانید دفاع کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر تاجر باشند اعسارشان قبول نمیشود باید دادخواست ورشکستگی دهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در دادگاه اعسار، اثبات ایسار ایشان را بنا بدلایل ابراز نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد مواد 1 و 2 قانون تجارت و ماده 512 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی اقدام به رد اعسار محکوم‌علیه نمائید؛ چرا که با اثبات تاجر بودن، بایستی دادخواست ورشکستگی صورت گیرد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. مستندات خود را مبنی بر معسر نبودن ایشان به دادگاه ارائه دهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بتوانید اثبات کنید که تاجر بوده بایستی دادخواست ورشکستگی دهد واعسار ایشان قابلیت استماع ندارد.شاهد ببرید که توانایی پرداخت دارد،شوهرش ذینفع هس ودفاع کنید که در قبال سفته پول دریافت نموده ودین صرف نبوده....

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات تاجر بودن اعسار پذیرفته نمی شود .
موفق باشید.