مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن کارت سوخت و اتهام سوء استفاده از کارت

سلام کارت سوخت پس از سوختگیری توسط متصدی به من تحویل نشد، بعد از چند روز که مراجعه کردم گفتند کارتت اینجا نمونده
یک ماه از گم شدن کارت درخواست کارت سوخت المثنی دادم و پس از اینکه کارت سوخت جدید رسید بعد از مدتی غیرفعال شد و پس از پیگیری مشخص شد که از کارت سوخت من در یکی از شهرهای استان هرمزگان سوء استفاده شده و شورای تخلفات شرکت پخش فراورده های نفتی کارت من رو مسدود کرده
حالا به من میگن باید بری هرمزگان برای انجام کارها
چه راهی هست که تا اونجا نرم من در تهران بسیار مشغله دارم و قطعا اون جا به خاطر غریب بودن و وارد نبودن کارم روزها طول میکشه و از طرفی کارت من دزدیده شده و من قبل از مسدود شدن کارت اعلام کردم و کارت المثنی هم گرفتم.

پاسخ ها :

بهروز حکیمی پور

جناب آقای بهروز حکیمی پور :

همین که اعلام سرقت کرده اید خوبه، ولی به هر حال باید پیگیری کنید تا علیه شما اعلام جرم نشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت دهید به وکلای آن حوزه