مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند صیغه ای

سلام پدر ومادر صیغه خوانند و لفظی بوده حالا دو بچه دوساله دارند وبدون شناسنامه حلا روال گرفتن شناسنامه چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به واحد حقوقی اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال و دادگاه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست تنفیذ عقد را درخواست کند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات زوجیت،الزام به ثبت وسپس اخذ شناسنامه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باهم برن عقد موقت خود را ثبت کنند بعد بازهم برن شناسنامه بگیرند با گواهی از بیمارستان محل زایمان

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا اثبات زوجیت و اثبات نسب و سپس درخواست الزام اداره ثبت احوال به صدور شناسنامه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نسبت به ثبت رسمی ازدواج و شناسنامه اقدام کنید

بهروز حکیمی پور

جناب آقای بهروز حکیمی پور :

باید بدوا اثبات زوجیت را با قید زمان و با شهود به دادگاه بدهند و پس از آن شناسنامه برای فرزند خود بگیرند