مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی اثبات مالکیت

سلام ، یک خانه که سند رسمی آن بنام مرحومه می باشد ادعا شد که توسط شخصی خریداری شده که در طی روند دادگاه کارشناسی اعلام کرد که چون مرحومه بی سواد بوده امضا نداشته و امضای قسمت فروشنده به مرحومه تعلق ندارد و اثر انگشت نیز غیر قابل بهره برداری ست ، ثمن معامله نیز با استعلام از بانک مشخص شد به حساب یکی از ورثه که در مبایعه نامه به عنوان شاهد امضا کرده بوده واریز شده نه مرحومه و شخص ثالث شکایت اثبات مالکیت کرده که از خریدار این خانه را در سال 98 خریده ،در حالی که خانه در سال 97توقیف شده بوده و تا الان رفع توقیف نشده و همین شخص ثالث شکایت اثبات مالکیت کرده ، دادگاه بدوی رای به بطلان اثبات مالکیت شاکی داد ولی ورثه را ملزم به زدن سند به نام شاکی کرد و در دادگاه تجدید نظر نیز حکم دادگاه بدوی تایید شد اما باز هم ورثه را الزام به زدن سند بنام شاکی کرد این در حالی بود که بیشتر ورثه اعلام کردند که نظریه کارشناسی را قبول دارند و مبایعه نامه اولیه وجاهت قانونی ندارد ،در حالی که در هر دو دادگاه تایید شد که اثبات مالکیت شاکی رد است و قطعیت یافت اما بخاطر اینکه ورثه را ملزم به زدن سند بنام شاکی کرده بودند اعاده دادرسی دادیم که باز پرونده به همان شعبه تجدید نظر ارسال شد و اما در جلسه حضوری با وجود تمامی شواهد با اینکه قاضی سمت وراث را گرفت اما حکم به نفع شاکی صادر کرد ، یعنی شواهد و مستندات پرونده را نادیده گرفت ،حال میخواهم بدانم چه راه حل دیگری برای رسیدگی به این پرونده وجود دارد؟ ما ورثه باید چکار کنیم ،چون حکم خلاف مدارک و مستندات و حقایق موجود در پرونده داده شده ؟راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مربوطه نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر و گفت و گوی متقابل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه جواب در خور حقوقی، احتیاج است که اسناد و مستنداتی که با موضوع طرح شده ارتباط دارند مورد مطالعه قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احکام دادگاه تجدید نظر استان قطعی ست مگر در موارد مقرره قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه صادره است

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اعمال ماده 477 قانون آیین دارسی کیفری (اعاده دادرسی)