مشاوره حقوقی رایگان - فروش وام

سلام میخوام وام ازدواج 300 میلیونی صد میلیون میفروشم باید از خریدار سفته بگیرم به چه مبلغ بگیرم؟تو سفته چی بنویسم و اینکه من فروختم میشم وام گیرنده خریدارم میخواد از من سفته بگیره؟ باید چه مبلغی بهش سفته بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قرارداد تخصصی تنظیم گردد
توسط وکیل

اسناد تجاری دریافت گردد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بایدی در میان نیست و در صورت عدم پرداخت وامها، حسابهای شما مسدود می شود و اگر طرف مالی به نامش نباشد سفته در حد برگی بیش نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است بجای سفته ضامن یا وثیقه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید توافقنامه ای بین خودتان تنظیم کنید و بابت ضمانت پرداخت اقساط چک یا سفته بگیرید و تمام شرایط و شماره چک یا سفته ها را در قرارداد قید کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا معادل اصل مبلغ به اضافه سود آن سفته دریافت گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خرید و فروش وام غیر قانونی است و مدارک شما رد دادگاه قابل استناد نیست