مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

سلام
تصادف به شکلی بوده که تریلی و پژو پارس سفید در یک مسیر بوده بعد 405 در لاین مخالف با برخورد به تریلی و چرخش به سمت پژوپارس تصادف صورت گرفته و راننده 405در دم جان باخته الان خانواده405تقاضای کارشناسی 3نفره داده بااین وجود پژوپارس رو 50درصد مقصر دانسته به خاطر یک متر تجاوز به چپ
الان مامیتونیم تقاضای کارشناس 5نفره بدیم؟واقعا پژو پارس در این امر مقصر شمرده میشه؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

باسلام. اولا تشخیص مقصر بر عهده پلیس راهور است . ثانیا امکان اعتراض به نظر هیئت 3 نفره هست و پرونده به هیئت 5 نفره میره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید آری قابلیت اعتراض را دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر افسر راهور ملاک است و اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید اعتراض کنید اما مشخص نیست نتیجه تغییر کند