مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناسی تصادف

با سلام. بنده از یکی از شهرستانهای استان فارس هستم. تقریبا 1 سال قبل من از ماشین پیاده شده بودم که ماشینی از عقب به درب ماشین من زد. بعد حق به طرف مقابل دادن. من اعتراض گذاشتم. کارشناس 3 نفره از شهرمان پس از بازبینی نظر 50 - 50 دادن. بعد از 3 ماه دوباره طرف مقابل اعتراض زدن و کارشناس 5 نفره درخواست دادن. گفتم اول این که بعد 2 ماه میشه اعتراض زد؟ از کارشناس 5 نفره دو نفر اومدن. آیا چنین چیزی امکانش هست؟ آیا هیئت 5 نفره از شهرمان قبول هست یا این که باید از مرکز استان بیان؟

پاسخ ها :

اعتراض به نظر کارشناسی تصادف کارشناسی پنج نفره تصادف هیات پنج نفره کارشناسی تصادف کارشناسی تصادف تعیین مقصر تصادف تصادف از عقب تصادف