مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با عرض سلام. آیا به نظر کارشناسی سال 98 می شود اعتراض کرد؟ مبلغ خسارت را بیشتر از دو برابر خسارت واقعی برآورد شده بوده و حتی با گزارش در کروکی هم تفاوت داره، حالا طرف اومده مطالبه خسارت بر اساس نظر کارشناسی سال 98 کرده، ضمنا ماشین را هم فروخته. ممنون از پاسخ تون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر زمان اعتراض به پایان رسیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً نظر کارشناس دادگاه ظرف 7 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر مدت زمان اعتراض گذشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قبلا اقامه دعوا انجام نشده و
فقط توسط کارشناس رسمی ، تامین دلیل شده باشد
و در حال حاضر اقامه دعوا انجام شده باشد امکان پیگیری وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی دقیق تر و گفتگوی متقابل دارد تا بتوان راجع به نظریه کارشناس اظهار نظر دقیقی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دادخواست جدید تقدیم شده اعتراض کنید