مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل تصادف

سلام
یک هفته پیش با یک تاکسی تصادف کردم کارشناس سر صحنه گفت من مقصرم ولی روز بعد تماس گرفت گفت طرفین 50 به 50 مقصر هستند .
ماشین من کمتر خسارت دید کارشناس پیشنهاد داد که من مقصر باشم و طرف از بیمه ای که استفاده میکنه خسارت ماشین من رو پرداخت کنه
هنوز برگه اعلام خسارت رو براش امضا نزدم بخاطر اینکه طرف از 10 میلیون خسارت میگه 6 تومن میدم حالا رفته تامین دلیل گرفته وهزینه 10 روز خواب ماشین رو هم حساب کرده
ولی هنوز جلسه شورای حل اختلاف نرفتیم من باید چی کار کنم
ممتظر جلسه شورا باشم یا برم به رای کارشناس اعتراض کنم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبول ننمایید
و حتما به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید
پرداخت خواب خودرو و افت قیمت خودرو بر ‌عهده خود مقصر است و

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

میزان خسارت بیشتری می خواهی اعتراض کن ولی نتیجه معلوم نیست، بهتر است تو هم برای خسارات وارده به خودروات تامین دلیل کنی

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید در جلسه به نظریه کارشناس اعتراض کرده و درخواست کارشناسی مجدد کنید