مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

با سلام در محلی استخدام شدم و فرم را پر کردم با مدارک تحویل کارفرما دادم ولی مدارک تمام دست کارفرماست.روزاول از ارتفاع نردبان افتادم ومچ پا وچند قسمت دیگر شکست باتماس به اورژانس موتوری سرمحل امدوباتاکسی و کارفرما رفتیم بیمارستان وپلاتین داخل پاگذاشتن آیا این حادثه قابل اثبات وشکایت میباشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید تا مورد رسیدگی قرار گیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله میتوانید پیگیری کنیددرصورت تمایل. گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله،شکواییه باموضوع صدمه بدنی حین کار مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
جهت اطلاع با شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید طرح شکایت حادثه کار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد داشتید یا آنجا مشغول به کار شده‌اید بله می‌توانید شکایت کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید