مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعاده دادرسی

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم
در سال گذشته شخصی یک شکایت حقوقی با عنوان : «مطالبه وجه ، مطالبه خسارت تاخیر تادیه و خسارت دادرسی» اعسار از هزینه دادرسی ، بر علیه بنده طرح نمود.
که در شکایتش به فیش های واریز بانکی‌ای که به حساب اینجانب واریز کرده بود استناد کرده بود.
نکته دیگه اینکه دقیقا هم زمان با شکایت حقوقی یک شکایت کیفری هم با عنوان کلاهبرداری با استناد به همون فیش های واریزی بر علیه من طرح کرده بود که بعد از مرحله تفهیم اتهام و صحبت های بنده با شاکی رضایت بی قید و شرط خودشون رو در خصوص پرونده کیفری اعلام کردند و قرار منع تعقیب صادر شد.

در خصوص شکایت حقوقی هم اولا در جلسه رسیدگی اعسار حاضر نشدند و طبق ابلاغیه ای که صادر شد دادخواست اعسارشون رد شد ، و بعد از اون هم دادنامه‌ صادر شد که نظر به اینکه اخطار رفع نقص به خواهان ابلاغ شد و ظرف مدت قانونی تکمیل پرونده نکرده طبق ماده 54 قرار رد درخواست خواهان صادر و اعلام میگردد ، و تا 10 روز هم فرصت اعتراض داشته اما اعتراضی صورت نگرفته.

حال بعد گذشت مدت زیادی از این اتفاقات ایشان مجدداً با همان عنوان مطالبه وجه و... و همان فیش های واریزی از بنده شکایت حقوقی کرده و در شعبه حقوقی دیگری پرونده تشکیل شده و به دلیل عدم حضور من در هیچ کدام از جلسات دادگاه در نهایت دادنامه مبنی بر محکومیت من صادر شده و پرونده به اجرا احکام ارجاع داده شده و جلب بنده صادر شده

سوال من از شما بزرگواران این هست که آیا با توجه به اینکه این شخص در گذشته شکایت حقوقی کرده بوده و دادنامه مبنی بر رد دادخواست ایشان صادر شده بوده
و با توجه به رضایت نامه بی قید و شرط در شکایت کیفری که در خصوص همان فیش های واریزی بوده
امکان پذیرفته شدن اعاده دادرسی اینجانب وجود دارد یا خیر ؟
و این موضوع که در شکایت حقوقی اول که بر علیه بنده طرح شده بود و در نهایت دادنامه مبنی بر رد دادخواست خواهان صادر شده بود میتواند دادنامه‌ی شکایت حقوقی دوم را نقض و ابطال کند ؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تحت شرایطی می توانید واخواهی کنید در غیر این صورت شاکی می توانسته مجدا" دادخواست بدهد چون قرار رد دادخواست بوده و نه رای قطعی
موفق باشید .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
خواهان مجاز بوده دادخواست خود را مجددا" تقدیم کند چون قرار رد دادخواست بوده و نه رای قطعی شما تحت شرایطی می توانید واخواهی کنید .
موفق باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات را کوتاه و مختصر مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که اسناد و مستندات مربوطه مورد مداقه قرار گیرند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر به نظر اعاده دادرسی نتیجه ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی مدارک دارد تا بتوان اظهار نظر دقیقی ارایه نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و خوانش دادنامه صادره و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اعتبار امر مختومه نداشته شما اگر دفاعیاتی دارید ارائه دهید