مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت پاکشتی

سلام من موتور پاکشتی خریدم گفتن نیاز به سند ندارد و الان فهمیدم سند پلاک میخواهد ولی هیچ مدرکی ندارم که پاکشتی پلاک کنم چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر فروشنده امکان سند زدن ندارد راهی ندارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق فروشنده پیگیری والزام ایشان را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای گرفتن پلاک باید مدرک داشته باشید که نشان دهنده مالکیت باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق فروشنده موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به‌ فک پلاک را به طرفیت فروشنده از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

با سلام اگر موتور دارای پلاک انتظامی بنام شخص دیگری باشد باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما از آمار کسر شده و به مرجعی که صالح به رسیدگی است ارسال گردیده بهتر است از شعبه و یا سامانه اطلاع رسانی در قسمت روند کار پیگیری نمایید