مشاوره حقوقی رایگان - حذف شماره از پرینت خط

میشه شماره ای رو از پرینت پاک کنم؟

پاسخ ها :

حذف شماره از پرینت خط پرینت خط

سوالات مرتبط

حذف شماره از پرینت خط
آیا میشه شماره ای رو از پرینت پاک کرد؟...
حذف شماره از پرینت
میخوام شمارم از پرینت خط یکی از دوستام حذف کنم که اگه پرینت خط شو گرفتن شماره من نباشه...
پرینت خط
بابام میخواد از سیمکارتم پرینت بگیره مکالمه ها رو چک میکنه چیکار کنم بتونم بعضی شماره ها رو پاک کنم؟...
سیم کارت
مامانم میخواد از تاریخ چه تماس ها پرینت بگیره میتونه ؟ میشه بعضی شماره ها را پاک کرد .؟...
خطم رو بسوزونم
سلام میخوان پرینت خط و پیامک دوستم را بگیرند که به من زنگ زده اگه من خطم رو بسوزنم دیگه وقتی اون پرینت بگیره اسم من مشخص نمیشه؟...