مشاوره حقوقی رایگان - تک بیضه بودن در استخدام

سلام من از همان کودکی که متولد شدم دارای یک بیضه بودم و در سن یک سالگی عمل جراحی هم شدم به خاطر بیضه و دکترا گفته بودن که تو سن 15 سالگی بیضه دوم هم نزول میکنه من الان 18 سالمه و تک بیضه هستم.
میخواستم بدونم تو استخدامی افسری سپاه به مشکل بر میخورم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نمایدارگان مربوطه می‌بایست در این خصوص اظهار نظر کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط استخدامی افسری سپاه را مورد مطالعه خود قرار دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شر ایط استخدامی ارگان مربوطه دارد