مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب در ساختمان

سلام وقت بخیر . بنده در آپارتمان 4 واحدی زندگی میکنم و مالک هستم 5 سال قبل هر چی به واحد ها گفتم موافقت نکردند پمپ بزاریم گفتن ما آب داریم البته شفاها فقط یک واحد موافق بود تا نزدیک به 8 ماه هست بنده برای خودم پمپ و منبع از بعد کنتور که مشاع هست گذاشتم یعنی پمپ پشت کنتور نیست پشت منبع هستش و حالا طبقه اول میگه ما هم باید پمپ داشته باشیم کار به شکایت کشیده آیا من میتونم مخالفت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قسمت‌های مشاع می‌باشد می‌توانید مبلغ آن را مطالبه کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت پرداخت هزینه ها می تواند استفاده کند .
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید همه مالکین در هزینه ها مشارکت کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع کدخدامنشانه فیصله پیدا نماید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر اکثریت اجماع نمایند که باید پمپ گذاشته شود شما نمیتوانید مخالفت کنیذ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نظر اکثریت ملاک می باشد