مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت

رتبه بندی
سلام . وقت شما بخیر . اینجانب به تازگی خدمت سربازی را به اتمام رسانده و از طرف دوستان به من پیشنهاد شده مدارک تحصیلی ام را جهت گرید بندی در اختیار شرکتی قرار دهم که بعدها بتوانم از آن ها سابقه کار جهت ورود به نظام مهندسی دریافت کنم با این ضمانت قراردادی نوشته شود که اینجانب هیچ دخالتی در سود و زیان شرکت ندارم به نظر شما این کار درست هست یا نه ؟ اگر نه چه مشکلاتی میتواند برای حقیر ایجاد کند سپاس

پاسخ ها :

مدرک تحصیلی برای گرید شرکت مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت مدرک تحصیلی