مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی مدرک تحصیلی نزد شرکت

سلام
بنده در سال 92 به مدت 4 سال مدرکمو دادم به شرکتی که طبق قرارداد برج 12 96 شرکت موظف بود نسبت به آزادسازی مدرک اقدام کنه و ضمنا بنده به عنوان مدیرعامل و عضو هیات مدیره بودم در سال 96 یکی از سهامداران اصلی فوت میکنه و به گفته پسرشون که رییس هیات مدیره بوده شرکت وارد انحصار وراثت میشه ، حالا میخوام لطفا راهنمایی کنید که چطور تونستن بعد از قرارداد هنوز مدرک منو نگه دارن ظاهرا طبق گفته های پسرشون گریدی که گرفتن تا برج 6 1400 هست و چون من مدیرعامل هستم نمیتونن مدرک منو آزاد کنن چون گریدو از دست میدن
مورد بعدی اینکه من بخوام ازشون شکایت کنم باید چیکار کنم ، من ساکن کرج هستم
چون میترسم از سمتی که دارم سوءاستفاده بشه چون به پسره اعتماد ندارم