مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مدرک

با سلام. من مدت 4 سال به عنوان مدیر مدیر عامل و امتیاز شرکتی بوده ام
و اکنون بعد از پایان مدت اعتبار گرید درخواست آزادی مدرکم را دارم ولی شرکا با درخواست اینجانب موافقت نمیکنند . با توجه به اینکه مدت تعهدات اینجانب به پایان رسیده و قصد دارم از مدرکم برای شرکت دیگری استفاده نمایم ممکن است چگونگی انجام این کار را به من توضیح بفرمایید. با تشکر از راهنمایی جنابعالی

پاسخ ها :

راهله پارسامنش

راهله پارسامنش :

استان :

در مرحله اول اظهارنامه ارسال کنید و بعد از طریق دادخواست استرداد مدارکتون رو بخواهید