مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

20 ساله پدر فوت کرده زمین کشاورزی را برادرم اجاره می دهد یا خودش کشت میکند از سهم من هم 20 سال نمی دهد 3 هکتار سهم من است استفاده چندین سال را چه راهی باید گرفت راهنمای کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اجرت،دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف دهید در مورد زمین دادخواست خلع ید یا رفع تصرف دهید و دادخواست تقسیم ترکه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
در صورت امکان بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.