مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس خط

با سلام و احترام فروشنده ای که در مبایعه نامه امضا و اثرانگشت زده و مغازه را انتقال داده بعد به خاطر مسائلی رفته کارشناس خط یک نفره فرمودن امضا ازآن نیست و اثر انگشت هم نامشخص در صورتی که بنده شاهد ایشان خودشان امضا و اثر انگشت زدن فقط اثر انگشت خیلی پرررنگ هستش واز روی همین قولنامه سند هم گرفته شده چطور میشود؟ لطفا راهنمایی فرمایید .....

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
واضح نیست.
فروشنده سند گرفته یا خریدار؟
از طرف خریدار اقامه دعوی شده و رأی به نفع فروشنده صادر شده(بی حقی خواهان)؟در چه مرحله ای؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات موضوع انتقال مغازه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما حتما بابت ثمن معامله پول به حساب ایشان واریز کردی و اینکه شاهد دارید و اینکه حق اعتراض داری و ....