مشاوره حقوقی رایگان - مستمری کمیته امداد

سلام وعرض ادب خدمت شما
من مددجوی کمیته امدادبودم،خانم مطلقه داری 3فرزند دوتادختریک پسر ،که دخترکوچیکم با سهل انگاری پزشک معالجش فوت کرد من چندباری به کمیته امداد مراجعه کردم ازمددکارم درخواست وام ودیعه مسکن کردم یاوامی با مبلغ 40یا50تابتونم خونه بگیرم،بابچه هام زندگی کنم ایشون گفتن بودجه نداریم من مجبورشدم لوازمامو بزارم خونه مادری ولی به خاطر بیماری اعصاب مادرم هرهفته خونه یک خواهر یابرادر بافرزندانم زندگی کنم تا پول پس انداز کنم واسه رهن خونه مددکاربنده رفتن به ادرس قبلی محل سکونتم همسایه هاگفتن شناختی نداریم ازاین خانم حقوق مستمری بنده رو قطع کردن،پرونده مو بایگانی کردن الان دوماهه هی میرم میام میگن میایم تحقیق بعدپرونده تو درست میکنم ولی نمیادایندفعه هم ک اومده ازعروس همسایه اتباع مون که اصلا شناختی ازماندارن وماباهاشون حرفی نیستیم پرسیدن بازم ایشان گفتن نمیشناسن دیگه نرفتن ازهمسایه یافروشگاه هایپرسرکوچه بپرسن من ازوقتی دخترم فوت کرده تلویزیون ماشین لباسشویی یخچال کولرم وفرشامو فروختم واسه مراسم عزای دخترم فقط ظرفام مونده بایک بخاری خونه ی پدریم.منم با دوتا بچه ی دیگم اصلا حاله روحیه خوبی نداریم وخونه خواهرانمووبرادرانم زندگی میکنیم الان خونه برادرودوتاسه تا خواهردیگم واحدبه ک اصلا باهمسایگانشان هم صحبت نیستن واصلا همو نمیشناسن حتی درحدسلام واحوالپرسی هم باهم حرف نمیزنن تکلیف بنده چیه که مجبورم برم خونه خواهرانم وبرادرانم اونجاهم کسی منونمیشناسه یعنی بایدحقوق مستمری بنده رو قطع کنن،شمالطف بگید چیکارکنم راهنماییم کنید تابتونم پرونده مو درست کنم کجابرم پیش چه شخصی برم تواداره کمیتها امداد بنده وبچه هامم برسه من اگه داشتم تحت پوشش کمیته نمیشدم که نظافت منزل انجام میدم هفته ی 3روز ولی بازم مردا توخرج زندگیاشون موندن منکه یه زن بی سرپرستم ک خودم سرپرست خانوارهستم لطفا خواهشمندم درحقمون بزرگواری کنید وکمکمون کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
پیشنهاد میشود ابتدا با سامانه 1498 تماس حاصل فرمایید اگر با بیان وضعیت گره ای از مشکلات شما باز نشد با طرح شکایت در دیوان عدالت اداری پیگیر حق خودتان باشید و با توجه به دلایلی که در دست دارید به دستورالعمل جامع مسکن خدمات مسکن مددجویان کمیته امداد استناد کنید ،با مطالعه این دستورالعمل خواهید دید که در استعلام برای وضعیت مسکن مددجو به استعلام از مراجع ذیربط اشاره شده است نه همسایگان و...موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راهی متصور نیست به دفتر رییس کمیته امداد منطقه خودتان مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیته امداد مجددا پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد