مشاوره حقوقی رایگان - پیداکردن مالک

سلام وقت بخیر
مدیر ساختمان 20واحدی هستم یکی از واحد ها مستاجر هست و هزینه تعمیرات ساختمان راپرداخت نمیکند و فحاشی و دعوا میکند حتی هزینه شارژ را ما شکایت میکنیم در شورای حل اختلاف و دریافت میکنیم مالک را کسی نمیشناسد اداره ثبت و شورای حل اختلاف کمکی به ما نکردند چگونه مالک ملک را پیدا کنیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام ؛ با طرح دعوی نسبت به مطالبات و هزینه های شارژساختمان توسط مدیر ساختمان ودرصورت امکان ارائه کد ملی مالک امکان محکومیت نامبرده به پرداخت هزینه های موصوف امکان پذیر است ودر صورت عدم دسترسی به کد ملی نامبرده صرفا با استفاده از نام ونام خانوادگی صاحب ملک اقدام نمائید.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

می توانید بعنوان مالک از ایشان شکایت کنید تا مجبور به ارائه مستندات در دادگاه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعنوان مالک از ایشان شکایت کنید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

از مستاجر شکایت کنید در شورا یا دادگاه اجبارا اسم مالک را میدهد و اگر این کار را نکند خودش محکوم میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت مستاجرتحت عنوان مالک اقدام نمایید تا به مالک و مشخصات وی دست یابید