مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و سلاح سرد

باسلام بنده از عروسی برمیگشتم جلوی یک مغازه توقف کردم برای خرید دونفر نوجوان با فحاشی اومدن سمتم که چرا نگه داشتی اینجا بعد با قمه من رو تهدید کردند من گفتم ببخشید عزیز و گذاشتم رفتم و اون ها افتادند دنبالم در راه خانه بودم و با تلفن حرف میزدم که یک دفعه 4نفری حمله کردند من هم از خودم دفاع کردم و اونا دست من رو زخم عمیق زدن و یکی گرفت و اون ها زدند حالا میگن شما سر و صورت من رو زخم کردی وبا ماشین زیر گرفتی جلو مغازه دوربین هست ولی این طرف که دعوا شده هیچ دوربینی نیست مممنون میشوم راهنماییم کنید که البته بعد اون هارو مامور با ماشین من برد و سلاح سرد توی دستشون رو تو ماشین من گذاشته بودند و من هم با ماشین مامور رفتم بیمارستان

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بااثر انگشت روی سلاحها و اینکه شماهیچ سلاحی نداشتید دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

هر مدعی یا شاکی باید ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا کافی نیست
زیرا
اصل بر برائت است….

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دفاعیات و مستندات خود را ارائه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید تقاضای انگشت نگاری روی سلاح را داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دفاعیات شما و اظهارات طرف مقابلتان نیاز به اثبات و ادله مقرر در قانون مجازات دارد لذا بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام متاسفانه اصل بر توافق و قرارداد است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دفاعیات خود را ارائه دهید در صورت لزوم وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به وکیل مراجعه نمایید
سلاح سرد در خودرو شما وجود داشته
باید ادعای شما اثبات گردد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید چند تا سوال از شما میشود وطبق آن راهنمایی میشوید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
لطفا خواسته تون رو بفرمایید