مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن تمبر

سلام بنده برای خرید ماله مسروقه وکیل گرفتم و یک دفعه تمبر باطل کرد اما چند روز بعد پرونده ام انتقال داده شده به شعبه ای دیگه الان وکیلم درخواست5 میلیون بابت باطل کردن تمبر کرده ایا صحت داره بدون باطل کردن تمبر میشود ادامه کار رو داد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تمبر باطل شده باشد ارجاع پرونده به سعبه دیگر نیاز به ابطال تمبر مجدد نیست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اینکه چه هزینه ای باید پرداخت گردد به قرارداد شما بستگی دارد. هزینه تمبر وکیل نیز درآن قید شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود و اعتماد کنید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
این به قرارداد شما و ایشان بستگی دارد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به نظر نمی رسد.می توانید از وکیلتان درخواست کنید تا شناسه ابطال تمبر را برای پرداخت در اختیار شما قرار دهد تا پرداخت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همان شماره پرونده باشد ابطال مجدد تمبر لازم نیست لیکن اگر شماره پرونده تغییر پیدا نموده باشد مجدداً بایستی تمبر ابطال گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت کل حق الوکاله هستید مگر توافق به اقساط

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر همان پرونده است یکبار ابطال تمبرر کافی است

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
نیاز به رویت مدارک و بررسی بیشتر است