مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام. بنده به مدت 7 سال به عنوان کارشناس روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مشغول به فعالیت و حقوق و بیمه بنده بصورت نیروی شرکتی با شرکت طرف قرارداد سازمان پرداخت می‌شده، سال گذشته برای تبدیل وضعیت ایثارگران اقدام و تمامی استعلام ها انجام شده،تایید گزینش و در نهایت برای دریافت کد استخدامی پرونده راهی سازمان برنامه و بودجه استان شده،
در مهر ماه 1401 طی اختلافی که فی ما بین شرکت و سازمان بوده صورت وضعیت با تاخیر پرداخت و در نتیجه لیست بیمه ماه مذکور رد نشده،
سوال من این هست که با توجه به ابطال 3 شرط تمام وقت بودن، بیمه‌پردازی و تمدید قرارداد در تبدیل وضعیت ایثارگران، ایا بنده مشمول طرح تبدیل وضعیت ایثارگران میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق سازمان ذیربط پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سازمان ذیربط پیگیری بفرمائید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت داشتن سایر شرایط بله
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله