مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه بدون رای دادگاه و رد دعوی

با سلام واحترام
اینجانب درخصوص حکم خلع ید معترض ثالث شده ام اما بدون این که رسیدگی حضوری انجام شود با توجه به وجود تاریخ رسیدگی در پرونده، در مراحل کار پرونده اینجانب دعوا رد شده ودادنامه بدون رای در ابلاغیه صادر شده به شعبه مراجعه نمودم منشی گفت برای اینکه چند پرونده شکایت وجود دارد ومیخواهند پرونده ها را ادغام کنند این کار را انجام داده اند آیا این روند در دادگاه مرسوم است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است رسیدگی توامان انجام شود
حتی المقدور تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید
اظهارنظر دقیق وکلای این سایت مستلزم بررسی دادخواست و اسناد و مدارک مربوطه است تا پاسخ درخوری تقدیم گردد.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود نیاز به مطالعه پرونده هست تا بتوان مشاوره داد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان آن وجود دارد لکن اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

معترض ثالث زمانی است که رای قطعی شده باشد و در مرحله اجرا باشد ولی چنانچه در مرحله رسیدگی باشد شما ورود ثالث کرده‌اید نه اعتراض ثالث، بنابراین شعبه در صورتی که موضوع را واحد و اصحاب را نیز واحد ببیند ه همگی رسیدگی در غیر این صورت دعوای شما را تفکیک می‌کند و به آن رسیدگی می‌کند مطابق قانون آیین دادرسی مدنی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است لیکن برای راهنمایی دقیق می‌بایست پرونده بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید و وقت رسیدگی نیز به شما ابلاغ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که موضوع واحد و اصحاب را نیز واحد ببیند به همگی رسیدگی در غیر این صورت دعوای شما را تفکیک می‌کند و به آن رسیدگی می‌کند