مشاوره حقوقی رایگان - پیامک شکواییه برگشت داده شد

با سلام پیامکی آمده مبنی بر اینکه : شکواییه از دادگاه عمومی به دلیل .....برگشت داده شد. هیچگونه دلیلی داخل پرانتز ذکر نشده و من هم از کسی شکایتی نکردم سامانه ثنا رو هم چک کردم و چیزی نبود آیا کسی میخواد از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول چک کنید پیام از طریق پیامک و از عدل ایران آمده باشد بعد از مرجع مربوطه پیگیری کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مطمئن شوید از سامانه ثنا و با سرشماره adliran ارسال شده باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغ فوق جعلی است توجه نکنید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام برخی پیامک های ارسالی کلاهبرداری می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً احراز نمائید که آیا پیامک ارسال شده از طریق قوه قضائیه می‌باشد یا خیر‌.
تمام پیامک‌هایی که از سوی قوه قضائیه ارسال می‌شود حتماً با سرشماره ADLIRAN می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر این پیامک از طریق عدل ایران باشد منتظر پیامک بعدی باشد.
اگر شماره ای غیر از عدل ایران باشد نباید توجه بکنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دقت کنید پیامک از سر شماره عدل ایران باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفاترخدمات الکترونیک قضایی رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از سامانه ثنا و با سرشماره adliran ارسال شده باشد قانونی در غیر اینصورت کلاهبرداری است