مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام
داخل نامه پزشک قانونی من نوشته
ارش بند3 یک و نیم درصد دیه کامل انسان تعیین شده.سایر صدمات مشمول دیه مقدرند
چطوری باید حساب بشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه دقیق دیه و ارش بر عهده اجرای احکام کیفری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای احکام به نحو دقیق، مقدار دیه را محاسبه خواهد نمود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در شعبه اجرای احکام محاسبه می شود.
ارش در نظریه پزشکی تعیین می شود و سایر صدمات که دیه مقدر دارند فقط اعلام می شود و صدماتی که دیه مقدر دارند در قانون میزان درصد آنها مشخص است که دادورز در شعبه اجرای احکام محاسبه و متهم یا بیمه اعلام می کند.