مشاوره حقوقی رایگان - عدم قید نام خواهان در گواهی حصر وراثت

با سلام
در دعوای تقسیم ترکه و صدور دستور فروش ماترک و تقسیم بهای آن بین وراث , که از سوی تعدادی از وراث به طرفیت از مابقی ورثه اقامه گردیده است، اگر چنانچه نام یکی از خواهان های پرونده ونیز دونفر از خواندگان در گواهی انحصار وراثت ابرازی قید نشده باشد آیا میتوان رد دعوای مطروحه را با استناد به گواهی انحصار وراثت ناقص به دلیل احراز بی نفعی خواهان معرفی نشده در گواهی حصر وراثت از دادگاه خواستار شد؟
آیا دادگاه عدم قید نام خواهان مربوطه در گواهی انحصار وراثت مصداق احراز بی نفعی خواهان مورد اشاره میداند و قرار رد دعوای مطروحه را صادر میکند یا اینکه اخطار رفع نقص برای خواهان های پرونده خواهد فرستاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله

دعوای تقسیم ترکه بابد به طرفیت ‌تمام وراث اقامه گردد
در غیر ابن صورت دعوا رد خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است چرا که در درخواست حصر وراثت، تنها اشخاص ذینفع می‌توانند اقدام نمایند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه نام احدی از خواهان ذکر نشده دعوی قرار عدم استماع خواهد خورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست ایراد داشته باشد رد می شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دادگاه وقتی به دعوایی رسیدگی می‌کند که از سوی شخص ذینفع دعوا مطرح شده باشد و اگر غیر از این باشد، دادگاه قرار عدم استماع دعوا را صادر می‌کند، نه قرار رد دعوا

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

از موارد ایرادات است لایحه در اولین جلسه بدهین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید تمامی ورثه طرف قرار بگیرند