مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

بنده 1سال قرار داد نوشتم ودوسال شفاهی لفظی تمدید کردیم وتا برج 4 امسال چک کرایه هم داده ام ولی صاحب خانه حکم تخلیه وحکم جلب گرفته

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید استناد کنید که موجر اجاره بها را از شما زودتر دریافت نموده و قرارداد شما همچنان پابرجاس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم گرفته باشد باید تخلیه کنید.
از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که موعد اجاره شما تمام نشده می‌توانید در آن مس سکونت داشته باشید و امکان تخلیه تا قبل از آن امکان‌پذیر نیست مگر آنکه مبالغ اجاره را به موقع پرداخت نکرده باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم تخلیه صادر شده است و قابلیت اجراء پیدا کرده است و شما می‌بایست خانه را تخلیه نمائید.
در مورد مبالغی که جهت اجاره شفاهی داده‌اید از طریق ثبت دادخواست مربوطه اقدام بنمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
قرارداد شفاهی را اثبات کنید .
موفق باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید به آن اعتراض کنید