مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره شفاهی و شرایط حکم تخلیه

سلام
وقت بخیر
آیا برای اثبات قرارداد شفاهی میشه به مبلغ جدید اجاره و اس ام اس استناد کرد؟! من تا اسفند سال گذشته قرارداد کتبی داشتم و دو ماه قبل از اون با صاحبخونه برای تمدید قرارداد و مبلغ اجاره جدید (که بیش از 30درصد بود) به توافق رسیدیم و الان 6ماه هست که من دارم این مبلغ جدید رو پرداخت میکنم و ایشون هم تو اس ام اس ها تایید میکنن.

الان به بهونه اینکه خونه رو فروختن میگن که من باید یک ماهه تخلیه کنم ولی من تا آخر پاییز به هیچ وجه شرایط تخلیه ندارم! اگر حکم تخلیه بگیرن به من فرصت داده میشه که مدارک ببرم؟! و اگر کپی فیش پرداخت های اجاره و اس ام اس هارو ببرم معتبر هست؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام صرف واریز با افزودن 30 درصد تمدیدمحسوب می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هر چیزی که ادعای شما را تایید کند می توانید استناد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شورای حل اختلاف تقاضای مهلت کنید