مشاوره حقوقی رایگان - منع کردن در گروه الف

سلام بنده مراحل گزینش انجام دادم گفتند کمیسیون تایید کنه که مشکلت حل شده میتونی استخدام بشی دکتر کمیسیون تایید کرده که بیماریم کنترل شده مشکلی ندارم حتی خودشون میگن دکتر تایید کرده ولی سابقه جراحی عمل تیروئید منع استخدام فقط در گروه ب میتونید حتا 4تا پزشک تایید کرده که مشکلی ندارم و منع استخدام ندارم ولی باز قبول نمیکنن گروه الف درجه داری منع کردن لطف بفرماید چیکار کنم
راهنمایی بفرمایید حتی جراح فلوشیپ تراما استاد دانشگاه هم تایید کرده کجا باید برم
دیوان اعتراض گذاشتم ممکنه نظرشون برگرده جواب خیلی طولانیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید