مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام و عرض ادب خدمت تمام وکلای عزیز یک سوالی داشتم کاملا حیاتی هستش بنده سرم کلاه رفته و در دادگاه اثبات کردم حکم جلب گرفتم حالا طرف بنده خودش رو گم کرده و طرف های حومه شهر مخفی شده یک شماره تلفن هست که داره ازش استفاده میکنه قطعا به نام خودش هم نیست و دادگستری میگه پیداش کنید که ما دستگیر کنیم اما از یک تلفن دارد استفاده میکند ما میتونیم رد بزنیم؟ من به چه ارگانی مراجعه کنم کلانتری؟ دادگستری؟ حکم جلب دارم طرف هم کلاهبرداره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پرنده کیفری کلاهبردار براش تشکیل شده ورای قطعی کلاهبررداری رو گرفتین وحکم جلب سیارش رو دارید وقتی مخفی شده تقاضای نقطه زنی دهید تا خود واحد اجرای احکام کیفری نقطه زنی کند ومحدوده ر مشخص کنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام درخواست نقطه زنی بدهید .
دستور نقطه زنی را پلیس آگاهی یا امنیت انجام می دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست آنتن بی تی اس را طی لایحه‌ای به شعبه مربوطه ارسال کنید تا ردیابی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
ممکن است موافقت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اجرای احکام بخواهید از ضابط قضایی درخواست رد زنی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق اجرای احکام ،
موضوع را پیگیری نمایید و درخواست بدهید

اصغر نویدمهر

جناب آقای اصغر نویدمهر :

با سلام.نقطه زنی از طریق تلفن را اغلب شعب اجرای احکام انجام می دهند. درخواست خود را به قاضی شعبه اجرای احکام ارائه بدهید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام میتوانید نقطه زنی انجام دهید آن هم از طریق شعبه ی اجرای احکام

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

راه خاص و تخصصی وجود ندارد مگر روئیت شدن ایشان