مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی

سلام من جرمم درجه 6هست درخواست پابند میتوانم ضامن ببرم پابند نبندم یا پول را ضامن کنم راهی هست راهنمایی ام کنید ممنون می شوم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست به قاضی محترم اجرای احکام مراجعه نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از طریق شعبع اجرای احکامتان با دلایل تقاضا کنید.
میپذیرند و نیازی به زندان رفتن نیست.
ضامن الزامی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام درخواستتون به قاضی اجرای احکام بدید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که حکم قطعی مبنی بر تحمل حبس تعزیری صادر شده باشد بدوا باید خود را معرفی و در داخل زندان از طریق مددکاری ودادیار زندان هرگونه درخواستی نسبت به بهره مندی از نهاد های تخفیفی اقدام کنید وبدون مراجعه ومعرفی خود هیچگونه درخواستی در این خصوص پذیرفته نمی باشد موفق باشید .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظر قاضی اجرای احکام کیفری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با درخواست موافقت کنند پابند بسته می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید