مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه شکایت

سلام
حدودا دو هفته پیش فردی تهدید به شکایت کرد 7 اردیبهشت اول گفت چرا به دادگاه نیومدید با اینکه ما هیچ پیامی برای رفتن به دادگاه دریافت نکردیم
بعد گفت منتظر ابلاغیه بعدی باش
میخواستم بپرسم الان دو هفته گذشته و ابلاغیه ای نیومده مدت زمان ابلاغیه چه قدر هست و اصلا چطوریه پیامک میاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سامانه ثنا ثبت‌نام کرده باشید از طریق عدل ایران به شما ابلاغ می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد وحتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر در ثنا ثبت نام کرده اید ابلاغیه های دادگاه به شما پیامک میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر سامانه ثنا ثبت‌نام کرده باشید اگر شکایت یا دادخواست مطرح بشه از طریق سامانه به شما ابلاغ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شکایتی شده باشد در سامانه ثنا وجود دارد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر ثبت نام ثنا کرده باشید برایتان پیامک می آید.
داخل ثنا به قسمت ابلاغ قضایی مراجعه نمایید.
شاید صرفا تهدیدتان کرده باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دفاتر قضایی مراجعه و پیگیری کنید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام اگر ثنا ثبت نام کرده باشید ابلاغیه با سر شماره adliran براتون ارسال میشه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
زمان دقیق قابل پیش بینی نمی باشد.
اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید از طریق سایت عدل ایران قابل رویت و پیگیری است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قدری زمانبر است میتوانید سامانه ثنای خود را چک کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام اولاً توجهی به گفته اشخاص در این خصوص نکنید مگر اینکه برای شما محرز شود که مرجع تماس گیرنده ذی صلاح وقانونی است ومنسبت به ابلاغات در صورتی که در سامانه ثنا ثبتنام نموده اید به یکی از دفاتر خدمات قضائی مراجعه وکارتابل خود را بررسی کنید . موفق باشید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

ابلاغیه دست دادگاه هست و دادگاه هم هیچ کس را بدون دلیل کافی احضار نمیکند پیامک هم فقط از سرشماره عدلیران میاد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توجه به شکایت ایشان نکنید هرگونه ابلاغی از سامانه ثنا و سرشمار عدل ایران معتبر است